Predator Flex Titanium Úszószemüveg

Cikkszám:

SAP: 461054

  • 461054 (S/M) Smaller Fit / BLBLMBLS
  • 461054 (L/XL) Regular Fit / BLBLMBLR
  • 310843 (L/XL) Regular Fit / CLRDMSMR

15 990 Ft

 

Leírás:

Tökéletesítettük az eddigi legfejlettebb úszószemüvegünket.

Az ULTRA FIT Technologa egy exkluzív, saját fejlesztésű tömítés, mely az eddigi legjobb stabilitást biztosítja az úszók számára. Az új szabadalom a világ legkönnyebb és legkényelmesebb úszószemüvegévé teszi az úszószemüveget. A J-alakú tömítés kisebb nyomást eredményez a szemgödörben (illetve a szemek körül) “mintha ott sem lenne” érzést kölcsönözve illetve a korábbi Predator Flexnél 15%-al könnyebb. Ezt a technológiát még tovább fejlesztve jutottunk el az új generációs Advanced Fit tömítéshez, így ezeket az úszószemüvegeket 2 különböző (S/M Smaller és L/XL Regular) méretű tömítéssel készítjük, hogy az arcformádhoz leginkább illeszkedő úszószemüveget választhasd.   

A 4 FLEX POINT  Technologia maradt,  ám  megnöveltük  a flexibilitást, hogy tartósabb, kényelmesebb és stabilabb legyen a keret.

titánium bevonattal ellátott lencsék, nyílt vizen is tökéletesen látást biztosítanak.

CLT – hajlított lencsés technológia nem újdonság, de még mindig a legjobb megoldás a kivételesen széles, 180 fokos periférikus látás érdekében. Természetesen ezt a lencsét is Fogbuster tartós páramentesítő bevonattal készítjük.

Quick Adjust System-nek köszönhetően könnyen állítható a szilikon, ketté nyíló pánt.

FINA approved – a Nemzetközi Úszószövetség által elfogadott minősítést is megkaptuk erre a modellre.