Predator Flex Reactor Úszószemüvegek

Cikkszám:

SAP: 461089

  • Polarized Ultra Reactor (S/M) Smaller Fit / BKGORCPRS
  • Polarized Titanium Reactor (L/XL) Regular Fit / BKGORTIR

25 990 Ft

 

modelltől függően Leírás:

Tökéletesítettük az eddigi legfejlettebb úszószemüvegünket.

Az ULTRA FIT Technologa egy exkluzív, saját fejlesztésű tömítés, mely az eddigi legjobb stabilitást biztosítja az úszók számára. Az új szabadalom a világ legkönnyebb és legkényelmesebb úszószemüvegévé teszi az úszószemüveget. A J-alakú tömítés kisebb nyomást eredményez a szemgödörben (illetve a szemek körül) „mintha ott sem lenne” érzést kölcsönözve illetve a korábbi Predator Flexnél 15%-al könnyebb.   Ezt a technológiát még tovább fejlesztve jutottunk el az új generációs Advanced Fit tömítéshez, így ezeket az úszószemüvegeket 2 különböző (S/M Smaller és L/XL Regular) méretű tömítéssel készítjük, hogy az arcformádhoz leginkább illeszkedő úszószemüveget választhasd.

A 4 FLEX POINT  Technologia maradt,  ám  megnöveltük  a flexibilitást, hogy tartósabb, kényelmesebb és stabilabb legyen a keret.

A  PHOTOCHROMATIKUS (fényre sötétedő) lencsét, modelltől függően ultra polarizált, illetve titanium réteggel láttuk el, hogy még sokoldalúbban használhasd.

CLT – hajlított lencsés technológia nem újdonság, de még mindig a legjobb megoldás a kivételesen széles, 180 fokos periférikus látás érdekében.

Természetesen ezt a lencsét is Fogbuster tartós páramentesítő bevonattal készítjük.

Quick Adjust System-nek köszönhetően könnyen állítható a szilikon, ketté nyíló pánt.

FINA approved – a Nemzetközi Úszószövetség által elfogadott minősítést is megkaptuk erre a modellre.

Deluxe, lencsevédő szemüvegtokkal csomagoljuk.